sladjan Admin
Mesaje : 42 Data de inscriere : 10/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Severin
| Subiect: Addons PubliC [LinuX] No lag Vin Iun 11, 2010 5:26 am | |
| Descriere:Addons Server PublicContine: - Cod:
-
* AmxModX * Metamod Descarcare: #4# Variante de DowlandAutor:CanDy Pluginuri: - Cod:
-
country_kicker.amxx - Permite doar celor de ROU (Romania) sa intre pe server. hpk.amxx - Da kick jucatorilor cu ping peste 100 ( setati cat vreti am lasat .sma). ultimate_ss.amxx - Comanda: amx_ss <nume jucator> <nr. de poze>. admin_check.amxx - Scrieti /admin(s) in chat si arata admini online. admin_freelook.amxx - Admini au freelook. team_move.amxx - Comanda: amx_t <nume jucator> , amx_ct <nume jucator> Messages_Shower.amxx - Mesaje in chat join_ip.amxx - Un mesaj la conectare. chat_color.amxx - Schimba culoarea chatului. Eu am lasat alb dar puteti modifica. sayrestart.amxx - se da restart la server amx_showip.amxx - arata ip-urile jucatorilor advanced_gag.amxx - Un gag mai avansat, comenzi amx_gag <tinta> <minute> <reason> / amx_ungag <tinta> <motiv>. adminfix.amxx - Incarca fisierul users.ini la fiecare 30 secunde. ghostchat.amxx - Decedatii pot vorbii cu cei vii amx_who.amxx - Arata adminii online prin comanda amx_who NoTa V-am lasat la toate pluginurile sma-urile | |
|